Accident la Albota. 4 mașini - 2 copii și o femeie însărcinată, la spital

Patru mașini s-au ciocnit, în această seară, pe DN 65, Pitești - Slatina. În urma evenimentului rutier o femeie, în vârstă de 38 de ani, însărcinată în 34 de săptămâni a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la UPU, prezentând dureri abdominale.
De asemenea, la spital au ajuns și două fete, în vârstă de  10 și 12 ani, cu afecțiuni minore. O altă persoană a primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând transportul la spital. 


Accidentul s-a petrecut din cauza nepastrarii distantei regulamentare in mers. Toate autoturismele mergeau pe sensul Pitesti-Slatina. 
Ancheta polițiștilor a scos la iveală următoarele: Un tânăr de 21 de ani, din Costești, a intrat în coliziune cu un autoturism Skoda care circula în fata sa, condus de un barbat de 36 de ani din Bucuresti (în mașina se aflau o femeie de 36 de ani și o minoră de 9 ani). La rândul său, șoferul bucureștean a fost proiectat într-un autoturism VW, condus de barbat de 40 de ani din Pitesti (în mașină afându-se femeia însărcinată și cele două fete de 10 și 12 ani). Șoferul piteștean a fost proiectat într-un autoturism Peugeot condus de barbat de 32 de ani din Pitesti.


La locul accidentului au intervenit pompierii cu o autospecială, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ, dar și polițiștii. Pe durata cercetărilor, traficul a fost blocat pe ambele sensuri.

 

Sursa foto Info Trafic Pitesti