Accident în Stâlpeni! Cinci oameni ....

Update

Potrivit primelor cercetări, se pare că un șofer de 50 de ani, din Mioveni, care conducea o autoutilitară, pe DJ732, dinspre Bălilești, la intersecția cu DN 73, nu ar fi respectat semnificația indicatorului „oprire la intersecție", efectuând virajul la stânga, spre Câmpulung, fără a acorda prioritate unui autoturism condus regulamentar de un bărbat de 30 de ani, din Vedea, care se deplasa pe direcția Câmpulung spre Pitești.

Cei cinci oameni au fost răniți ușor: șoferul de 30 de ani, doi bărbați de 25, respectiv 26 de ani, un tânăr de 21 de ani și un minor de 16 ani.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, transmit polițiștii argeșeni.

 


Accident rutier, în urmă cu puțin timp, în localitatea Stâlpeni. Potrivit primelor date, sunt implicate o autoutilitară și un autoturism în care se aflau mai multe persoane. Accidentul a avut loc la bariera spre Bălilești.

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, cele cinci persoane care se aflau în autoturism ar avea nevoie de îngrjiri medicale. Acestea sunt conștiente.

Un echipaj cu o autospecială de intervenție, unul SMURD și două echipaja SAJ intervin la locul accidentului.