Accident în Pitești Tânăr de 19 ani băut la volan!


Update:

Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Piteşti, s-a stabilit că un tânăr de 19 de ani, din Bascov, care circula pe strada Negru Vodă din Piteşti, pe direcţia Bascov spre centrul municipiului Piteşti, nu ar fi păstrat distanţa regulamentară faţă de autotrismul care circula în faţa sa, condus de un bărbat de 40 de ani, din Piteşti, cu care a intrat în coliziune.

În urma coliziunii, autoturismul lovit a fost proiectat în autoturismul din faţa acestuia, condus de un bărbat de 39 de ani, din Căteasca.

Din eveniment a rezultat rănirea uşoară a pasagerului dreapta faţă din al treilea autoturism, victima fiind un tânăr de 19 ani, din Piteşti, care a fost transportat la spital cu diagnosticul prezumtiv de traumatism cranio-cerebral minor şi contuzie facială.

Cu ocazia testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată pentru  tânărul de 19 ani a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice.

În cazul celorlalţi doi conducători auto, rezulatul testării a fost negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă, iar permisul de conducere al tânărului a fort reţinut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulaţie.

 

În urmă cu puțin timp în Pitesti, pe strada Negru Vodă, a avut loc un accident ușor pe fondul nepastrarii distanței.

Din primele informați aflăm faptul că o persoană s-ar putea să fie rănită ușor.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești se află la fața locului pentru cercetări.