Update: Accident produs de un șofer de 62 de ani! Nu s-a asigurat când a schimbat banda și ..

Update

Potrivit cercetărilor, un șofer de 62 de ani, din Vedea, care se deplasa din direcția Vamă Pitești spre Prundu, nu s-ar fi asigurat atunci când a schimbat banda de circulație, producându-se coliziunea cu o altă mașină. Cel de-al doilea autoturism se deplasa în aceeași direcție, la volan aflându-se  un bărbat de 70 de ani, din Oarja, care a fost proiectat intr-un stâlp de susţinere a podului de cale ferată.

Victimele, două femei de 66, respectiv 68 de ani, ambele din Oarja, se aflau în cel de-al doilea autoturism.
 

Accident rutier, în această dimineață, la ieșirea din Pitești spre A1, zona Prundu. Din primele informații, șoferul unui autoturism ar fi pierdut controlul volanului ajungând să intre în coliziune cu un alt autoturism. Una dintre mașini s-a oprit într-un cap de pod de cale ferată.

In urma impactului, doua persoane au fost rănite. Este vorba de două femei, una preluată de către un echipaj SAJ,  cealaltă primind îngrijiri de la paramedicii de la SMURD. Ambele victime au fost transportate la spital.

Polițiștii au întocmit dosar penal, în urma căruia se vor stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier.

 

 

Foto ISU Argeș