Accident în Pitești! O mașină a intrat într-o conductă de gaze!

Update:

În această seară, polițiștii Biroului Rutier Pitești au intervenit la un eveniment rutier petrecut pe raza municipiului Pitești, iar din verificări a rezultat că acesta s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul acoperit cu zăpadă.

Din fericire, din evenimentul rutier nu a rezultat rănirea niciunei persoane.

În urma verificărilor, polițiștii rutieri au stabilit că un tânăr de 18 ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe str. Argeșului din municipiul Pitești, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu gardul unui imobil, împrejurare în care a avariat conducta și contorul de gaze, precum și contorul de alimentare cu energie electrică al unui consumator casnic.

Autoturismul era dotat cu anvelope de iarnă, însă acest lucru nu a fost suficient pentru a împiedica producerea evenimentului rutier. 

La fața locului au intervenit atât pompierii argeșeni, pentru măsuri specifice, cât și reprezentanți ai companiilor de distribuție de gaz și de energie electrică, pentru remedierea avariilor.

Evenimentul rutier va fi protocolat ca tamponare, urmând să fie stabilită încadrarea faptei, și luate măsurile legale care se impun. 

 

La numărul de urgență 112 a fost făcută o sesizare de un accident care a avut loc pe Calea Câmpulung din Pitești, lângă o pensiune.

Din informații aflăm că un autoturism a intrat într-o conductă de gaze.

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor.


Revenim cu detalii.