Accident în lanț la Mioveni! Implicate și două autocare cu navetiști !

Update: 

Evenimentul rutier petrecut pe raza orașului Mioveni a fost protocolar ca tamponare, întrucât nu a rezultat rănirea niciunei persoane.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni, s-au stabilit că un bărbat de 61 de ani, din Mioveni, nu s-au asigurat la ieșirea în drum de pe o proprietate privată, intrând în coliziune cu un microbuz de transport persoane, condus de un bărbat de 49 de ani, din Hârtiești, pe DN 73D (Bld. Dacia), din direcția Pitești spre Mioveni.

De asemenea, autobuzul care circula în spatele microbuzului, condus de un bărbat de 28 de ani, din Mioveni, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță, a intrat în coliziune cu microbuzul.

În urma celor constatate, bărbatul de 61 de ani, care conducea autoturismul, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei, și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 60 de zile.

Totodată, bărbatul de 28 de ani, care conducea autobuzul, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 480 de lei și 3 puncte penalizare, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, polițiștii au procedat la eliberarea de autorizații de reparație auto pentru cele trei vehicule implicate, care au suferit avarii.


Sursa foto : ISU Argeș

 

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier pe raza orașului Mioveni între un autoturism, un microbuz și un autobuz.

Din primele informații aflăm că unul dintre şoferi nu a păstrat distanţa de siguranţă şi autobuzul pe care îl conducea a lovit din spate celălalt autovehicul.

La fața locului s-au deplasat pompierii și polițiștii argeșeni.


Revenim cu detalii.