Elevi la spital. Au traversat printre mașini

Accident rutier, în această după-amiază, în fața Colegiului Tehnic Armand Calinescu, din Pitești. Doi minori, de 15 ani, respectiv 17 ani, au fost loviți de un autoturism. Mașina, un Range Rover, era condusă de o femeie, în vârstă de 27 de ani, din Bradu.

CITEȘTE ȘI ... Automobile Dacia are un nou director în fruntea Direcției Logistică România

Din primele date oferite de polițiști, se pare că adolescenții ar fi traversat strada fără să se asigure și prin loc nepermis, mai exact printre mașini. La fața locului a intervinit un echipaj al SAJ și polițiștii.

Minorii sunt răniți ușor, dar au fost transportați la Spitalul de Pediatrie pentru a fi evaluați medical.

Traficul se desfășoară îngreunat.

 


 

Pentru a reduce gradul de implicare în accidente de circulaţie, pietonii sunt sfătuiţi să îşi ia toate măsurile de precauţie, pentru a fi siguri că sunt observaţi în trafic de către conducătorii auto. De asemenea, aceştia sunt sfătuiţi să nu se angajeze în traversarea străzii în fugă, prin faţa sau prin spatele autovehiculelor staţionate ori a mijloacelor de transport în comun oprite în staţii.

Totodată, le recomandăm să circule numai pe trotuare, să traverseze partea carosabilă numai prin locurile special amenajate, marcate şi semnalizate corespunzător, ori la culoarea verde a semaforului destinat pietonilor, după ce, în prealabil, s-au asigurat, iar conducătorii de vehicule le-au înţeles intenţia de a traversa şi au oprit, avertizează poliţiştii argeșeni.