Autoturism răsturnat în șanț la Albeștii de Argeș! O femeie semiconștientă extrasă din mașină!

Update, 19 februarie, ora 13:00 

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 65 de ani, din municipiul Curtea de Argeș, care conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza localității Albeștii de Argeș, circulând pe direcția Curtea de Argeș spre Albeștii de Argeș, într-o curbă ușoară la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, posibil pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul acoperit cu polei, părăsind partea carosabilă în partea dreaptă a sensului de deplasare și rasturnandu-se în șanțul de colectare a apei.

Din eveniment a rezultat rănirea ușoară a unei pasagere, aflată pe bancheta spate, respectiv femeie de 62 de ani, care a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri, stabilindu-se ca diagnostic luxație scapuloumerală dreapta și traumatism lombar.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a produs, iar pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Update, 19 februarie, ora 09:00:

În timp ce pompierii argeșeni se întorceau spre unitate au mai intervenit la un accident rutier ușor produs între două autoturisme, unul dintre acestea a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanț.

Din fericire nu au fost victime, s-au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

 

Update, 19 februarie, ora 08:45:

În autoturism erau 5 persoane, pentru o femeie a fost nevoie de intervenția pompierilor, care au extras-o și au predat-o echipajului SAJ.
Nu au fost alte victime, femeia a fost găsită semiconștientă.

 

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp în Albeștii de Argeș, acolo unde un autoturism s-a răsturnat într-un șanț.

Din primele informații aflăm faptul că ese posibil să fie și două victime.

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD, alături de un echipaj SAJ.


Revenim cu informații.

Sursa: ISU Argeș