(video) Mașini lovite în Budeasa. 3 victime | Sursa Ta

Pompierii au intervenit în satul Calotesti, din comuna Budeasa, acolo unde două autoturisme s-au ciocnit. 

CITEȘTE ȘI ... A căzut de pe casă. Bărbatul este lovit la cap

La fața locului s-au deplasat militarii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD, alături de un echipaj al SAJ.

CITEȘTE ȘI ... Rechizite în valoare de 130 lei - acordate gratuit elevilor din clasa pregătitoare

 

Update:

În urma accidentului au rezultat trei victime, una a fost preluată de echipajul SAJ, iar celelalte două persoane, cele aflate în mașina Dacia Logan au fost preluate de paramedicii SMURD.

De asemnenea echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei de 72 de ani, care a suferi atac de panică, aceasta a refuzat transportul la spital, și a mai asistat medical și transportat ulterior la spital un bărbat cu vârsta de 41 de ani, care acuza dureri în zona toracică și la coloana cervicală.

Sursa: ISU Argeș

--------------------------------------------------------

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 25 de ani, din Budeasa, care conducea un autoturism pe DJ 703K, pe raza aceleiași localități, din direcția Mărăcineni spre Mălureni, pe fondul efectuării manevrei de depășire, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din Ștefănești, care s-ar fi angajat în efectuarea manevrei de întoarcere, prin încălcarea marcajului longitudinal continuu.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului celui de-al doilea autoturism (bărbatul de 40 de ani), precum și a pasagerei dreapta față din primul autoturism (femeie de 26 de ani, din Pitești).

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, anunță reprezentanții IPJ Argeș.