(video) Cu tirul în stația de autobuz! Șoferul era beat

UPDATE

Potrivit ultimelor informații, șoferul tirului ar fi intrat într-o stație de maxi taxi, distrugând-o. Este vorba despre o stație din Valea Ursului.

Bărbatul susține că a vrut să întoarcă mașina și nu a văzut stația. Nici nu avea cum din moment ce băuse. Este din Craiova, conducea un tir de Bihor și mergea la București cu mașina încărcată cu mase plastice. Spune că noaptea trecută a oprit la Pitești și a băut, dar efectul alcoolului nu a trecut până astăzi la amiaza.

Polițiștii au aflat că este beat când au ajuns la locul incidentului și au simțit că mirosea puternic a alcool. Atunci l-au și testat.

Șofer profesionist, bărbatul va fi nevoit să stea acum pe dreapta 90 de zile. Atât i-a fost suspendat permisul și a primit și amendă. În plus el va trebui să suporte și reparația stației de autobuz distrusă în localitatea Bascov din Argeș.

Din fericire, la momentul respectiv nu erau oameni în stație.

Un accident rutier a avut loc, în această dimineață, în comuna argeșeană Bascov. Potrivit polițiștilor, în incident a fost implicat un TIR, la volanul căruia se afla un șofer de 55 de ani, din Dolj. În urma verificării cu aparatul etilotest, a reieșit că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, având 0,34 mg/l alcool.


Din fericire, șoferul nu a fost rănit, evenimentul rutier soldându-se doar cu pagube materiale.

Omul a fost condus la sediul Secției de Poliție Rurală Bascov pentru luarea măsurilor legale.