Accident în Argeș! Victimă - un băiat de 9 ani!


Update:

Din primele verificări efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești s-a stabilit că, un bărbat de 44 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DJ 504, pe raza localității Popești, din direcția Popești către Izvoru, nu ar fi adaptat viteza în condițiile unui drum aflat în lucru, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se în șanțul de pe partea dreaptă.

În urma accidentului, un minor de 9 ani, pasager în autoturism, a fost rănit și transportat la spital, cu diagnostic preliminar de traumatism cranio-cerebral și traumatism la umărul stâng.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.


În urmă cu puțin timp la 112 a fost făcută o sesizare, un autoturism s-ar fi răsturnat în localitatea argeșeană Popești și din primele informații aflăm că este posibil să existe și o victimă, rănită ușor.