Accident provocat de un șofer de 77 de ani! Nu a acordat prioritate

Update

Potrivit anchetatorilor, un șofer de 77 de ani, din Mosoaia, în timp ce conducea un autoturism din directia Poiana Lacului către Pitești, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga, pentru a pătrunde pe o stradă laturalnica și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani  din Pitești,  care circula regulamentar din directia Pitești către Poiana Lacului. 


În urma accidentului,  pasagera din cel de-al doilea autoturism, o tânără de 22 de ani, din Mioveni, a fost rănită și transportată la spital, cu diagnostic preliminar: contuzie genunchi stâng și contuzie cot drept. 


 

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în comuna Moșoaia. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, două autoturisme sunt implicate, iar în urma impactului, două persoane au fost rănite.

Deși inițial, s-a anunțat că o persoană ar fi rămas încarcerată, ajuns la fața locului, echipajul de descarcerare a constatat că nu este nevoie de intervenție în acest sens. 

Intervin un echipaj cu o autospecială și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.