Accident grav pe Valea Oltului cu patru mașini implicate şi nouă răniţi! A fost chemat elicopterul SMURD  | Sursa Ta

Test de răbdare astăzi pentru cei care se aflau pe  DN 7, Valea Oltului, acolo a avut loc un accident grav pe raza localității Lazaret. Patru autovehicule au fost implicate şi au rezultat nouă răniţi. A fost chemat chiar și elicopterul SMURD.

ISU Sibiu a precizat că niciun rănit în accidentul produs duminică în Lazaret nu a murit, după ce anterior anunțase decesul unui bărbat. ISU Sibiu a revenit asupra informațiilor anunțate și a precizat că nu a fost înregistrată nicio persoană decedată după accidentul din Lazaret. 

„Potrivit informațiilor primite de la fața locului, toate victimele sunt conștiente”, au transmis reprezentanții instituției.

Conform acestora, echipajele SMURD Sibiu au preluat pentru transportul la spital cinci persoane cu diverse traumatisme.

Potrivit ultimelor date, numărul persoanelor implicate în accidentul dintre patru mașini petrecut la limita dintre județele Sibiu și Vâlcea este de nouă, conform Digi24.

„Din primele cercetări rezultă că șoferul unui autoturism condus spre Vâlcea a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus, pe care l-a proiectat în alt autoturism condus pe aceeași direcție, dupa care a ricoșat în alt autoturism, condus tot spre Sibiu”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Bărbatul care ar fi produs accidentul are 54 de ani și este din județul Vâlcea.

Traficul a fost blocat complet timp de câteva ore între județele Sibiu și Vâlcea iar la această oră se circulă bară la bară.