Accident grav la Dedulești - O femeie și un copil duși la spital

UPDATE:

Din primele informatii strânse de polițiști de la fata locului, se pare ca șoferul unui autoturism, care circula catre Râmnicu Valcea, nu ar fi adaptat viteza si ar fi intrat in coliziune cu un autotir, care circula din sens opus. Dupa impactul initial, un alt autoturism a lovit resturi ale celor două vehicule, fiind și acesta avariat. În acest moment, traficul se desfășoară îngreunat, în urma accidentului formându-se coloane de mașini pe km întregi.

UPDATE:

In urma accidentului au rezultat 4 victime: soferul camionului și 3 ocupanti  dintr-un autoturism (femeie, bărbat și copil).  Femeia si șoferul camionului au fost descarcerați de pompieri.

Șoferul camionului, dar și bărbatul din autoturism refuză transportul la spital. Femeia și copilul vor fi transportați la spitale din Pitesti.

Traficul este in continuare blocat.

 

Accident rutier grav in Argeș, pe DN7, drumul care leagă Pitestiul de Râmnicu Vâlcea. Potrivit apelantului care a sunat după ajutor, un camion si doua  autoturisme s-au ciocnit la Dedulești.

Se pare că doua persoane sunt încarcerate. Spre locul solicitării se deplasează pompierii cu o autospeciala, descarcerarea, u echipaj SMURD de prim ajutor, unul de terapie intensivă mobilă si o ambulanță de la SAJ Argeș.

Traficul în zonă este blocat.

Sursa foto: ISU și info trafic Pitesti