(video) Șofer strivit sub tir

UPDATE, ora 09:00

Un bărbat de 65 de ani, din București, care conducea un autoturism din directia Slatina catre Pitesti, ar fi patruns pe contrasens, lovindu-se frontal de un tir care circula regulamentar.

Șoferul mastodontului nu a mai avut cum să evite impactul. În urma acestuia șoferul a fost practic strivit sub bord. A murit pe loc.


Medicii de la ambulanta solicitată la fata locului și-au dat seama ca nu se mai poate face nimic pt bărbatul încarcerat. Pentru a fi scos de sub bord, pompierii au tăiat efectiv jumătate din mașina.


Ca și cauza a accidentului se ia in calcul fie ca bărbatul ar fi adormit la volan, fie a făcut infarct. Asta se va stabili însă clar după necropsie pentru ca trupul inert a fost dus la morga. Din cauza accidentului traficul a fost blocat si s-au format coloane pe câțiva kilometri in ambele sensuri.


 

UPDATE, ora 08:30

Imagini de groază pe DN65. Un șofer s-a lovit frontal de un tir. Din păcate, echipajele de intervenție nu au putut face nimic pentru a-i salva viața conducătorului auto, fiind declarat decesul.

La venirea salvatorilor, bărbatul nu prezenta semne vitale. În acest moment, pompierii încearcă să scoată dintre fiare trupul neînsuflețit al omului.

 

Accident grav, cu puțin timp în urmă, pe DN65, în localitatea Albota. Un tir și un autoturism s-au ciocnit.

Din primele date, se pare că ar exista două victime, printre care una încarcerată. Persoana prinsă între fiare este șoferul mașinii.

La fața locului intervin pompierii cu o autospeciață, un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD și unu SAJ.