După o săptămână de comă profundă, băiatul a murit. Fostul primar al comunei - dosar de ucidere din culpă

UPDATE, 27 aprilie:

În urmă cu o săptămână, marți, în jurul orei 14:15, două autoturisme s-au ciocnit grav în localitatea Slobozia, în urma impactului unul dintre vehicule luând foc.

Echipajele de intervenție sosite la fața locului au găsit un băiat, în vârstă de 14 ani, în stare critică, inconștient. A fost resuscitat și preluat de un echipaj al ambulanţei pentru a fi transportat la Spitalul de Pediatrie Piteşti. Aici, copilul a ajuns cu răni grave la cap, traumatism toraco-abdominal și fracturi deschise la mâini și picioare.

Văzând gravitatea cazului, medicii argeșeni au decis transferul de urgență la un spital din Capitală, acolo unde băiatul a stat în comă profundă timp de o săptămână. Astăzi, din păcate, copilul a decedat.

În acest caz, anchetatorii au pe masă lor un dosar de ucidere din culpă. 

Din cercetările efectuate de oamenii legii, s-a stabilit că un bărbat de 72 de ani, se pare fost primar al comunei, s-a ciocnit de un alt autoturism condus de un tânăr de 18 ani din comuna Ștefan cel Mare. În urma impactului, mașina s-a răsturnat și a luat foc. 
Pe scaunul din dreapta a vehiculului răsturnat se afla minorul de 14 ani, din aceeași localitate cu șoferul de 18 ani.

 

Update: 

Un echipaj al SVSU Slobozia a sosit înaintea pompierilor și a reușit să stingă incendiul auto.

În urma incidentului o victimă, un băiat de 16 ani,  se află în stare gravă, acesta a suferit multiple răni la nivelul corpului și este transportat la spital de către echipajul SAJ. 

Militarii asigură măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor la locului evenimentului.

 

Un alt accident rutier a fost anunțat la numărul de urgență 112, acesta s-a produs între două turisme în comuna Slobozia.

Din primele informații aflăm că este posibil să fie și o victimă inconștientă, un minor.

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție, iar în sprijinul lor, intervine și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Din ultimele informații oferite de reprezentanții ISU Argeș aflăm faptul că un autoturism a luat foc.

 

Sursa: ISU Argeș și IPJ Argeș