UPDATE: Șofer reținut de polițiști! O tânără a murit, după ce a urcat beat la volan

UPDATE 17 IANUARIE

Șoferul de 39 de ani, care a provocat accidentul rutier din comuna Bradu, în urma căruia o tânără de 25 de ani a fost rănită grav, iar ulterior a decedat la spital, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. 

Reamintim că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului. De asemenea, acesta nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra mașinii și s-a răsturnat în afara părții carosabile. 

Șoferul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

UPDATE 10 IANUARIE:
Tânăra de 25 de ani, rănită grav în accidentul rutier petrecut sâmbătă, în comuna Bradu, a murit în această dimineață, la ora 05:45. Fata a ajuns la spital după ce șoferul mașinii în care se afla a pierdut controlul volanului și a ieșit cu autoturismul în decor, răsturnându-se. Șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice.
 

UPDATE 6 IANUARIE

Tânăra de 25 de ani, rănită în accidentul rutier petrecut sâmbătă, în comuna Bradu, se află în continuare în comă. Este vorba despre Raluca Tudora, din comuna Bradu. Se pare că starea fetei este gravă.

Reamintim că tânăra a ajuns la spital după ce șoferul mașinii în care se afla, a pierdut controlul volanului și a ieșit cu autoturismul în decor, răsturnându-se. Șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Un accident rutier grav a avut loc, în această dimineață, în Bradu. O mașină a ieșit în decor și s-a răsturnat pe plafon. În interior erau trei persoane, o fată de 25 de ani, un tânăr de 23 și un alt bărbat de 39. Tânăra a ajuns la spital, fiind în comă. Totodată, șoferul a fost rănit, prezentând multiple traumatisme. Celălalt pasager a refuzat transportul la spital.

La fața locului au ajuns un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD TIM și două echipaje SMURD de prim ajutor.

În urma verificării cu aparatul etilotest, a reieșit că șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice, având peste 0,84 mg/litru alcool pur în aerul expirat.