Accident grav în Argeș - Copil transportat la București cu multiple fracturi!

Un accident grav s-a petrecut seara trecută, în jurul orei 21:00, în localitatea Leordeni. Un copil, în vârstă de 9 ani, a fost lovit grav de o mașină în satul Budișteni.
Băiatul, Albu M.R., se juca în fața curții, în timp ce tatăl său cosea iarba din fața gospodariei. Băiatul a traversat strada fără să se asigure, timp în care a fost lovit frontal un autoturism, marca Super Nova.
Copilul a fost aruncat la câțiva zeci de metri pe asfalt. Tatăl a fost martorul acestui grav accident.
Vecinii, auzind sunetul puternic, au ieșit în stradă și au început să sune după ajutor.

CITEȘTE ȘI ... Cornel Ionică - replică la Mioveni: Urez locuitorilor orașului La multi ani!

Între timp, copilul nu dădea semne să-și revină, ceea ce i-a determinat pe martorii evenimentului să apeleze de mai multe ori serviciul de ambulanță.
La fața locului a fost trimis un echipaj SMURD. La sosirea echipajului, medicii au constatat că băiatul prezenta mai multe fracturi, motiv pentru care au solicitat un echipaj specializat.
Cea de-al doilea echipaj a sosit la o diferență de 20 de minute, iar copilul a fost transferat.

CITEȘTE ȘI ... Măcel la Mălureni! Azi - noapte, urșii au atacat gospodăriile!

Micuțul a ajuns, în primă fază, la Spitalul de Pediatrie din Pitești, cu fracturi la glezne și bazin, fractură la femur și hemoragie.
A fost apoi transportat la Spitalul Județean Argeș pentru a i se face un tomograf. Din fericire, băiatul de 9 ani, nu prezenta leziuni interne sau cerebrale. Pentru siguranța sa și investigații suplimentare, copilul a fost transferat la București, la Spitalul Grigore Alexandrescu.
Șoferul autoturismului implicat în accident este din satul Glodu. Tatăl copilului susține că șoferul ar fi avut viteză și de aceea nu a reușit evitarea impactului.