Bărbat prins sub roțile tractorului. Un alt accident s-a petrecut la Cocu

UPDATE, ora 12:30


Cu ajutorul pompierilor, bărbatul, în vârstă de 76 de ani, a fost scos de sub tractor. Este conștient și va fi transportat la spital. Prezintă răni la picioare. Acesta conducea utilajul cu care tracta o remorcă încărcată cu lemn. Într-o curbă, a pierdut controlul și s-a izbit de un cap de pod. Bărbatul a rămas prins sub roți.

Un alt șofer s-a răsturnat cu tractorul în comuna Cocu. La fața locului a fost solicitată descarcerarea. Din fericire, de această dată, nu a fost nevoie de intervenția salvatorilor pentru extragerea bărbatului de sub utilaj.
Un echipaj de terapie intensivă mobilă i-a acordat îngrijiri medicale. Acesta va fi dus la spital la fel ca și primul bărbat care a fost găsit încarcerat.

În acest caz, victima, în vârstă de 43 de ani, prezintă mai multe fracturi. S-a răsturnat cu tractorul în timp ce încerca să tragă un arbore pe teren înclinat.

 

Un accident rutier grav a avut loc în urmă cu puțin timp in localitatea argeșeană Arefu.  Un tractor a ajuns într-un cap de pod, o persoana fiind prinsa sub utilaj. 

CITEȘTE ȘI ... Tâlhărie la o sală de jocuri din Pitești! Casiera, lovită de un bărbat!


La fata locului au fost solicitați pompierii cu o autospeciala cu modul de descarcerare și un echipaj Smurd de la  Detașamentul Curtea de Argeș.

 

 

Foto ISU Arges