UPDATE! Șoferul implicat în accidentul de la Bascov a murit la spital!

 Accident grav Bascov! Se încearcă resuscitarea unuia dintre șoferi!

UPDATE 11:00 Șoferul rănit grav în accidentul de la Valea Ursului a murit la Spitalul Județean Argeș. În ciuda eforturilor medicale, politraumatismele suferite au dus la pierderea vieții pacientului, care a suferit un stop cardio-respirator în timpul examinării la computerul tomograf. Eforturile de resuscitare au fost sortite eșecului. Femeia care se afla pe scaunul din dreapta este internată cu multiple traumatisme osoase.

Conform reprezentanților Poliției, șoferul mort ca urmare a accidentului se deplasa la volanul unui automobil Suzuki dintre Vâlcea către Pitești, iar la intersecția cu strada Glâmboc nu s-a asigurat în efectuarea unui viraj către stânga și nu a acordat priorietate unui tir care l-a lovit din plin.

În aceste momente, toate echipele medicale ale UPU sunt concentrate pe gestionarea situației de criză creată după un alt accident cumplit, petrecut la Calinesti, accident în care au fost implicate nu mai puțin de 8 victime, din care trei femei însărcinate și doi copii. Despre ce s-a întâmplat, citiți dând click aici.

UPDATE: Traficul a fost reluat în conditii normale. Șoferul rănit se află în îngrijirea medicilor de UPU. Este deja conștient.

Un accident rutier grav a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe DN 7 - drumul care leagă Piteștiul de Râmnicu Vâlcea, in localitatea Bascov, zona Valea Ursului. În accident sunt implicate un tir și un autoturism, iar starea uneia dintre victime este foarte gravă.

Două persoane care se aflau în autoturism au fost încarcerare, șoferul fiind cel mai grav rănit dintre acestea. Echipajele ISU ajunse la fața locului au reușit deja extragerea lui dintre fiarele contorsionate.

Cealaltă victimă, o femeie, este constientă. Ambii au fost transferați către Spitalul Județean Argeș. Starea șoferului este gravă.

Atentie! Circulația este complet blocată pe sensul spre Râmnicu Vâlcea.

Surse foto: ISU Argeș  | Info trafic Pitești