Șoferul care l-a omorât pe fostul polițist - în libertate | Sursa Ta

Victima accidentului rutier de seara trecută este Vali Surcel, unul dintre cei mai vechi și cunoscuți polițiști din Pitești, ofițer de serviciu ani buni la secția din Prundu.   

La 53 de ani, și-a pierdut viața brusc în această seară foarte aproape de locul în care un alt coleg, mai tânăr, murea în urmă cu câteva săptămâni, zdrobit de pe motocicletă.

 

CITEȘTE ȘI... Polițistul Bogdan Neagoe a pierit din cauza unei manevre imprudente a unui șofer de taxi!

 

-----------------------------------------------------------

În urmă cu puțin timp la numărul de urgență 112 a fost făcută o sesizare de un accident cu victimă în cartierul Craiovei din Pitești.

Din primele informații se pare că victima ar fi un pieton, posibil inconștient, anunță reprezentanții IPJ Argeș.

-----------------------------------------------------------

 

UPDATE, ora 22:17

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un tânăr de 21 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism dinspre Bradu către centru, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui bărbat de 53 de ani, din Pitești, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal. 

În ciuda eforturilor echipajelor medicale sosite la locului evenimentului, bărbatul a fost declarat decedat.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

 

UPDATE, 7 mai, ora 15:10


Informație de ultimă oră: Tânărul care l-a ucis pe Vali Surcel, unul dintre cei mai vechi și cunoscuți polițiști din Pitești, ofițer de serviciu ani buni la secția din Prundu, a fost lăsat în libertate. Magistrații Prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești au decis plasarea acestuia sub control judiciar pe un termen de 60 de zile.

 

 

Sursa foto: Pitești, orasul meu