Accident aviatic cu doi morți! Același avion- prăbușit în Argeș, în urmă cu 3 ani

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în județul Buzău. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, două persoane au murit, fiind singurele care se aflau la bord. S-a încercat resuscitarea victimelor, fără rezultat însă. Avionul s-ar fi prăbușit din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Potrivit expertului în aviație, Sorin Stoicescu, nu este primul accident care a avut loc cu acest avion. Același avion ar fi căzut pe data de 8 august 2016 la Topoloveni, Argeș. În cazul accidentului din Argeș, pilotul ar fi rămas fără combustibil și a făcut o aterizare forțată. Stoicescu spune că e posibil ca același lucru să se fi întâmplat și acum, dar terenul în zona Nehoiu este foarte accidentat și greu accesibil.

„De data asta ce s-a întâmplat e neplăcut, dar același avion a căzut pe data de 8 august 2016 la Topoloveni, județul Argeș. Am în față raportul Comisiei de investigație care a investigat acest accident de aviație. Data trecută au scăpat cu viață și se întâmplă că acum n-au scăpat. Data trecută au făcut o aterizare forțată”, a declarat Sorin Stoicescu pentru Digi 24.