Accesul PSD-iştilor în PNL Argeș – strict interzis!

În cadrul Consiliului Național al Partidului Naţional Liberal,  cunoscutul realizator de televiziune Rareș Bogdan. din noua sa postură de prim-vicepreședinte şi europarlamentar, a solicitat colegilor „să ferece” ușile partidului pentru toți cei care acum vor să se agațe de PNL. Mesajul a fost preluat și în teritoriu, iar președintele Adrian Miuțescu a declarat că va „sigila” filiala. Mai pe românește, liberalii argeșeni nu vor primi în rândurile lor nici picior de pesedist.

„Avem ușile închise pentru pesediștii care acum doresc să se agațe de PNL doar de dragul păstrării unor anumite funcții. Indiferent de pe ce funcție sau poziție ar veni - nu ne interesează. Nu avem nevoie de oportuniști!” - a declarat președintele Miuțescu extrem de tranșant. 


Decizia interzicerii accesului social-democraţilor la statutul de membru PNL vine la scurt timp după ce organizaţia Argeş îl anunţase deja ca şi candidat la Primăria Călineşti pe cunoscutul edil Nicolae Gavrilescu, fost PSD-ist cu acte în regulă. În cazul său, însă, conducerea PNL a invocat faptul că, înainte de a ajunge la liberali, Gavrilescu a făcut escale la formaţiuni de dreapta, precum PDL sau Partidul pentru Argeş şi Muscel, unde se presupune că a fost „epurat”  de orientările social-democrate! „Domnul Nicolae Gavrilescu a declarat că intenționează să candideze la funcția de primar al comunei Călinești, dar nu știu dacă va și validat o să vedem ce vor stabili colegii mei. Dar Gavrilescu nu vine direct de la PSD. A trecut întâi pe la PDL, iar acum a venit de la PAM” - a declarat Miuțescu.