BACALAUREAT RELOADED! Elevii leneşi mai bagă o fisă astăzi!

Absolvenții liceului își încearcă a doua șansă la BAC! Luni, elevii clasei a XII-a, care au picat examenul de Bacalaureat în prima sesiune din vară, susțin proba scrisă la LIMBA ROMÂNĂ!

42.261 de absolvenţi de liceu s-au înscris pentru sesiunea de toamnă a examenului maturității, potrivit Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice. Mâine toți acești tineri vor trebui să rezolve subiectele scrise care vor fi date la proba de la Limba și literatura română.Examinările scrise din a doua sesiune încep luni, 22 august, cu proba la Limba şi literatura română şi continuă marţi, 23 august, cu proba Limba şi literatura maternă, respectiv miercuri, 24 august, cu proba obligatorie a profilului. Testele scrise se încheie vineri, 26 august, cu proba la alegere a profilului şi specializării.


Afişarea primelor rezultate (până la ora 16:00) şi depunerea contestaţiilor (orele 16:00 - 20:00) vor avea loc pe 29 august, iar afişarea rezultatelor finale este programată pentru data de 1 septembrie.