VIOLATORUL RĂMÂNE 30 DE ZILE ÎN AREST!

UPDATE:

Magistrații Judecătoriei Pitești a admis cererea, emițând mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului de 23 de ani, din Băiculești, care a violat o tânără în centrul Piteștiului.

UPDATE:

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale l-au reţinut, ieri, pentru 24 de ore, pe bărbatul care a batjocorit o tânără chiar in centrul Piteștiului. Astăzi, violatorul prins in flagrant urmează să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile la Parchetul Judecătoriei Piteşti. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate motivele care l-au determinat să comită fapta.

UPDATE:

In urma audierilor, barbatul care a violat o tanara in centrul Pitestiul a fost retinut pentru 24 de ore.

UPDATE:

"Politistii de Investigatii Criminale din cadrul Poliției Municipiului Pitești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 1 Politie Pitești au prins in flagrant delict un barbat de 23 de ani, din Băiculești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol. Acesta este bănuit că, în cursul dimineții, ar fi intreținut un raport sexual cu o femeie de 26 de ani din Ștefănești, împotriva voinței acesteia. Bărbatul a fost depistat de polițiști imediat după comiterea faptei. În prezent bărbatul, in varsta de 23 de ani, se află la sediul Poliției Municipiului Pitești, pentru audieri", precizează reprezentanții IPJ Argeș.

UPDATE:

Tănăra care a fost violată are 26 de ani si este din Ștefănesti. Aceasta se afla noaptea trecută în centrului Piteștiului, acolo unde a și fost agresată sexual de tănărul în vârstă de 23 de ani.

Un trecător a auzit țipetele disperate ale fetei și a sunat la 112. Politistii au ajuns la fața locului găsindu-i pe cei doi dezbracați pe spațiul verde.

Un tânăr in varsta de 23 de ani din Băiculești se află în aceste momente la audieri, el fiind acuzat ca a violat o tânăra de 26 de ani din Ștefănești.  Acesta a fost prins în flagrant în această dimineață, în jurul orei 4,00, de polițiștii Secției 1. 

CITEȘTE ȘI ... Persoana înecată! Martorii spun că este moartă

Bărbatul este la audieri la Poliția Municipiului Pitești.