A venit în excursie în munții Argeșului, dar a ajuns să fie căutat de autorități! Vezi pățania unui bucureștean

Noaptea trecută, salvamontiștii argeșeni au acționat în sprijinul jandarmilor, pentru căutarea unui bucureștean, în vârstă de 70 de ani, care făcea parte dintr-un grup mai mare de turiști. 

CITEȘTE ȘI ... (video) Șofer francez neatent! Accident cu una dintre mașinile Raidului Europei

În urma unei contradicții cu organizatorul excursiei, bărbatul s-a despărțit de grup. Acest lucru s-a întâmplat ieri, la ora 14:00. Seara, la ora 19:00, când ceilalți turiști s-au întors la cabană, au văzut că bucuresteanul e de negăsit. Au fost anunțate autoritățile, bărbatul fiind căutat în zona Cabanei Voina, unde fusese văzut ultima oară. Salvatorii nu au avut niciun indiciu despre locul unde ar fi putut fi bărbatul. L-au căutat până după miezul nopții. La ora 1:30, polițiștii i-au anunțat pe salvamontiști că bucureșteanul a fost văzut. Fusese într-un bar din Lerești. După ce a plecat de acolo, s-a urcat într-un maxi- taxi, spre Câmpulung. La acțiunea de căutare au participat zece salvamontiști, patru jandarmi și doi polițiști.
Pentru că nu a luat legătura cu cei cu care plecase în excursie și nici  acasă nu a ajuns, bărbatul a fost căutat în continuare de autorități. 

CITEȘTE ȘI ... ”Bendeac” de Argeș - Promitea femeilor viață de actrițe, cerându-le în schimb favoruri sexuale

"Polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au fost sesizați cu privire la plecarea voluntara a unui bărbat de 70 de ani, care ar fi participat la o excursie cu un grup de persoane vârstnice din municipiul București. 
Barbatul ar fi plecat în după-amiaza zilei de 11 august a.c., din zona cabanei Voina de pe raza localitatii Lerești, într-un interval în care ceilalți participanți la excursie au parcurs diferite trasee în zonă.
Au fost efectuate căutări de către polițiști, jandarmi și salvamontiști argeșeni, care au vizat traseele montane și drumurile de legătură, înainte de lăsarea întunericului, cu scopul de a identifica cât mai rapid persoana.
Totodată, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și cei ai Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au continuat investigațiile, care până în prezent nu au avut ca rezultat găsirea persoanei.
Având în vedere posibilitatea ca bărbatul să se fi deplasat spre municipiul Câmpulung, cu scopul de a ajunge la domiciliul din București, rugăm persoanele care pot da relații cu privire la bărbatul căutat, CARAMALÂU PETRE, să anunțe cel mai apropiat organ de poliție, la numarul de urgență 112, sau Inspectoratul de Poliție Județean Argeș la numarul 0248.607000.
Semnalmentele persoanei: înălțime 1,75, aproximativ 80 kg, constituție atletică, păr grizonant, cu calviție spre spate, ochi căprui;
Semne particulare: poartă ochelari de vedere, se deplasează cu dificultate.
Vestimentație la momentul plecării:cămașă bleu deschis, pantalon tercot alb, încălțăminte sport albă, purta o geantă de umăr de culoare gri", se arată într-un mesaj transmis de Poliția Argeș, în această dimineață.

CITEȘTE ȘI ... Bărbat reținut! Și-a rănit prietenul de pahar cu un cuți
 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Arges, Florin Popa, în jurul orei 7:00, la scurt timp, bărbatul a fost găsit o altă pensiune și dus la Poliția Municipiului Câmpulung pentru a da declarații. Potrivit aceleiași surse, nu a suferit vatamari si nu a fost victima vreunei infractiuni.