A trimis gunoiul aruncat de un șofer de TIR pe DN 73, prin colet, companiei de transport


Un bărbat din Brașov a strâns gunoiul aruncat de un șofer de TIR, pe marginea drumului, iar în momentul în care a încercat să-i atragă atenția, s-a ales cu înjurături și șicane în trafic, potrivit BizBrașov.ro.

CITEȘTE ȘI ... Video șocant! Tânără din Argeș - bătută cu sălbăticie de fostul iubit

Ionuț Drăguțu, administratorul public al Râșnovului a relatat pe pagina sa de Facebook un episod mai puțin plăcut petrecut, în trafic, pe DN 73, în apropiere de comuna Cristian. Bărbatul a observat cum un șofer, care conducea un TIR înmatriculat în Argeș, a aruncat gunoiul din cabină pe marginea drumului. În momentul în care a încercat să-i atragă atenția șoferului, brașoveanul s-a ales cu înjurături și șicane în trafic.

Dorind, totuși, să atragă atenția asupra gestului necivilizat, Ionuț Drăguțu a decis să trimită gunoiul, prin colet, celor de la compania de transport unde este înmatriculat TIR-ul.

„Am decis să le fac un cadou celor de la compania de transport, fiindcă poate așa reușim să schimbăm mentalități și să îi motivăm și pe alții să ia atitudine. Am sunat și la 112 , când s-a întâmplat incidentul, doar ca mare lucru nu am rezolvat, mi-au zis să merg să fac reclamație și să atașez dovezile. Nu mă interesa să-l sancționeze pentru șicanearea din trafic, dar măcar pentru că a aruncat gunoiul pe marginea drumului”, a explicat Ionuț Drăguțu, potrivit sursei citate.

 

 

 


Sursa: Digi 24