A trecut un an de când pompierul Mugurel Costache a salvat un câine dintr-un incendiu!

A trecut un an de cand pompierul Mugurel Costache a salvat un caine dintr-un incendiu. 
Din pacate, patrupedul a murit la cateva zile de cand salvatorul lui a facut tot posibilul sa-l readuca la viata. Pompierul nu a uitat acele momente.


 Voia să-l ia acasă pe micul Snoopy. ”Sfâșietor...chiar am plâns”, declara acum un an Mugurel Costache.

CITEȘTE ȘI ... VIDEO! UPDATE: POMPIERUL EROU - CU SOŢIA ŞI FETIŢA ÎN VIZITĂ LA CĂŢELUL SALVAT DE LA MOARTE!

Gestul pompierului a fost răsplătit. Comanda Inspectoratului General pentru Situații de Urgență i-a înmânat emblema de onoare pompierului argeșean care a ales să salveze viața unui cățel intoxicat cu fum, în urma unui incendiu izbucnit la un apartament din Pitești.

Videoclipul în care pompierul erou încearcă să readucă cățelul la viață, făcându-i masaj cardiac și respirație gură la ... bot, a făcut înconjurul lumii practic, emoționând mii de oameni din întreaga țară și din străinătate. Pagina de socializare a bărbatului a explodat cu mesaje de felicitare și cereri de pietenie. Fetița sa de numai șase ani i-a mulțumit frumos pentru că a salvat cățelul. 

Acum un an, în cartirul Războieni a izbucnit un puternic incendiu. Pompierii au găsit în interiorul apartamentui un bărbat, în vârstă de 50 de ani, intoxicat cu fum. În locuință se afla și animalul de companie al bărbatului care a fost găsit  inconștient.