( VIDEO) Update: Polițist lovit cu parul!

Update:

Incident grav noaptea trecută într-o comună din judetul Argeș. Politistii au fost sesizați că un bărbat vrea să distrugă o mașină cu un par. 
Când l-au găsit, acesta a devenit violent și cu ei și l-a lovit pe un agent în cap. A fost dus la audieri, iar apoi la spital.

Incidentul a avut loc în comuna Coșești din judetul Argeș, acolo unde bărbatul de 48 de ani, beat criță, a sărit asupra polițiștilor cu parul în momentul în care aceștia au vrut să stea de vorbă cu el. Pe un agent l-a lovit în cap, motiv pentru care a fost imediat încătușat și dus la secție.

Polițistul lovit la cap a primit îngrijiri de la personalul medical al unei ambulanțe care trecea prin zonă. A refuzat apoi să meargă la spital până la finalizarea cercetărilor.

Agresorul, pe jumătate dezbrăcat și desculț, a fost audiat la poliție, iar apoi a fost dus cu un echipaj SMURD la secția psihiatrie a spitalului din Pitești, unde mai ajunsese de câteva ori tot din cauza băuturii în exces.

Din cauză că bea în exces, soția a divorțat de bărbatul agresiv. Totuși, noaptea trecută, a mers la poliție împreună cu unul dintre copii să vadă care este starea fostului ei bărbat. În acest caz a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, care va continua cercetările.

 

În cursul acestei seri, în comuna Coșești, a avut loc un incident destul de grav în urma căruia un polițist ar fi fost lovit.

Din primele informații se pare că un bărbat care ar fi suferit o criză pe fond psihic, a început să lovească o mașină, ar fi spart și geamul acesteia iar la vederea polițiștilor veniți la intervenție acesta ar fi vrut să spargă și geamul mașinii de poliție.

Oamenii legi au încercat să îl liniștească pe bărbat iar unul dintre ei ar fi încercat să-l deposedeze de obiectul contondent, moment în care polițistul ar fi fost lovit în cap cu o bâtă.

La scurt timp un echipaj medical a sosit la fața locului, acordând primele îngrijiri polițistului care nu a fost transportat la spital, se pare că au decis împreună că nu se impunea transportul la spital.

Totodată a fost anunțat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung iar bărbatul care a atacat ar putea fi acuzat de ultraj.