(video) Beat de două ori, fără permis, n-a oprit la filtru!

UPDATE, 25 august:

Gest incalificabil al unui bărbat din Argeș. După ce că avea permisul suspendat pentru alcool de o lună de zile, a fost prins din nou de polițiști băut și bineînțeles fără permis. Și nu o dată, ci de două ori. Mai mult, a doua oară nici măcar nu a oprit la semnalele polițiștilor. Bineînțeles că a fost reținut, fiind considerat un veritabil pericol public. Spune însă că problemele de acasa l-au făcut să fie așa.

1,41 la mie alcool pur în aerul expirat, atât a avut bărbatul de 50 de ani din Arges în urmă cu o lună, când a fost oprit și testat cu aparatul etilotest. I-a fost întocmit atunci dosar penal și a rămas fără permis. Acum a recidivat. A fost oprit din nou. Avea 0,9 de data asta și circula fără permis. Incredibil este faptul că, după doar câteva ore, a fost oprit din nou și din nou testat, având 1,14 alcool pur în aerul expirat. Deci intre timp mai băuse. De această dată polițiștii l-au reținut întrucât au fost convinși că dacă va rămâne în libertate va bea și se va urca din nou la volan.

Bărbatul nu a negat nicio secundă că nu ar fi greșit. Spune însă că problemele din familie l-au dărâmat: soția a divorțat și i-a murit unul dintre părinți. Asta l-a făcut să dea în patima băuturii. De aceea le-a spus polițiștilor că ar vrea să fie dus la un psiholog, poate îl ajută să treacă mai ușor peste necazuri.

Bărbatul se află acum în arestul Poliției din Argeș. El va dus va fi dus însă în fața instanței cu propunere de arestare preventivă întrucât, cred polițiști, nu se va abține și va urca din nou la volan.
 

Un argeșean, în vârstă de 50 de ani, din Beleți-Negrești, se află la sediul Poliției Orașului Topoloveni pentru audieri. Bărbatul a fost prins de două ori, astăzi, beat și cu permisul suspendat. În urmă cu o lună, argeșeanul a rămas fără carnetul de conducere după ce a fost oprit în trafic, polițiștii depistându-l cu o alcoolemie de 1,41 mg/l alcoor pur în aerul expirat.

CITEȘTE ȘI ... Oboseala la volan: A lovit un copac și s-a răsturnat

Astăzi, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza orașului Topoloveni, a fost tras pe dreapta. Era beat. Oamenii legii i-au înregistrat un nou dosar penal și i-au fost recoltate probe biologice de sânge.
Argeșeanul a plecat și de supărare s-a îmbătat mai rău. După-amiază, au încercat să-l oprească pe DJ 702, pe raza localității Țigănești. Șoferul nu a oprit la semnalul polițiștilor, așa că s-a ajuns la urmărire. Într-un final a fost imobilizat în trafic și dus la audieri.
Dacă de dimineață prezenta o alcoolemie de 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat, la câteva ore distanță, bărbatul avea o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.