A scăpat de pedeapsa antidoping

Săritorul în înalțime, Mihai Donisan a fost scos de sub suspendarea pentru testul pozitiv la Meldonium. Decizia a fost luată de Agenția Națonală Antidoping, care a precizat: "Revocarea, la cererea sportivului, a suspendării provizorii impusă acestuia prin notificarea nr. 352/12.05.2016 și însușită în data de 16.05.2016, dată la care a început să-i curgă suspendarea provizorie.În situația în care se determină ulterior, pe baza rezultatelor studiilor de excreție, că a utilizat substanța la data de 1 ianuarie 2016 sau ulterior, (i) toate rezultatele obținute în perioada în care suspendarea provizorie este revocată ar putea fi anulate și premiile ar putea fi retrase și (ii) perioada de suspendare impusă în final va începe cel mai probabil la data deciziei (luând în calcul perioada de suspendare deja efectuată)”.
Astfel, se va comunica atât sportivului, cât și Clubului Sportiv Dinamo București, Clubului Sportiv Rapid București, la care acesta este legitimat, Federației Române de Atletism, Ministerului Tineretului și Sportului, Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Federației Internaționale de Atletism, precum și Agenției Mondiale Anti-Doping.
Mihai Donisan va susține în miercuri seara o competiție în Polonia, după cum a confirmat pentru AGERPRES antrenorul acestuia Sorin Matei, iar vineri Consiliul Federației Române de Atletism va decide și în legătură cu prezența sportivului la Balcaniada din zilele de 25 și 26 iunie, de la Pitești, a anunțat secretarul general al FRA, Ion Buliga.