(video) A rupt parapetul de metal și a intrat pe contrasens - Șoferul avea picioarele amputate

Circulaţia rutieră e întreruptă pe ambele sensuri pe A1, Piteşti-Bucureşti, marți seara, pe 1 mai, după un grav accident auto. Traficul este întrerupt atât pe sensul către Piteşti, cât şi pe sensul către Capitală. O mașina a scăpat de sub control și a intrat prin parapetul care desparte cele două sensuri ale Autostrăzii. În accident a fost implicată și o motocicletă.

CITEȘTE ȘI ... Fiscul restituie argeşenilor taxe de primă înmatriculare de peste 1 milion de lei


Din nefericire, soferul autoturismului a suferit răni grave. Bărbatul a fost preluat de un elicopter SMURD și resuscitat continuu, dar până la urmă medicii au constatat decesul. Pasagerul care se afla în autoturism, în dreapta, a fost descarcerat și preluat de o ambulanță. În urma impactului, motociclistul a suferit fracturi multiple la ambele membre superioare și a fost preluat, la rândul său, de un echipaj SMURD.

Sursa video Antena3

 

Potrivit reprezentanţilor ISU Giurgiu, în accident au fost implicate un autoturism marca Mercedes şi o motocicletă. Şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, în condiţii care nu au fost stabilite încă, iar autovehiculul a rupt parapetul care desparte sensurile de mers şi a intrat pe contrasens. O parte din parapetul de metal a stăpuns autoturismul şi a amputat ambele picioare ale şoferului.

CITEȘTE ȘI ... Copiii de aur ai Argeşului! Aflaţi lista medaliaţilor şi premianţilor la olimpiadele naţionale din 2018!

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe sensul către Capitală al autostrăzii Piteşti – Bucureşti, la km 28, în zona localităţii Bolintin-Vale, a avut loc un accident rutier grav în care au fost implicate o motocicletă şi un autoturism. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea a trei persoane, dintre care una este inconştientă. Ca urmare a acestui accident, s-a format o coadă mare de mașini pe sensul spre București. În jurul orei 19.50, Centrul Infotrafic al Poliției Române a anunțat că pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, circulaţia rutieră s-a reluat în condiţii normale pe ambele sensuri.

Vă reamintim că, tot ieri, a avut loc un accident și pe Autostrada Soarelui, la Lehliu. Şase persoane au fost rănite.
 

Sursa foto Libertatea.ro