A plouat cu amenzi pe şoselele Argeşului! Record de vitezomani şi şoferi băuţi

179 de sancțiuni şi 36 de permise suspendate în doar 24 de ore

A plouat cu amenzi în sfârşitul de săptămână care tocmai s-a încheiat. Poliţiştii de la Rutieră au avut mult de lucru în ultimele ore, cu atât mai mult cu cât foarte mulţi s-au întors din minivacanţa de Sfântă Mărie, iar traficul pe majoritatea şoselelor a fost dat peste cap.

Ca urmare a abaterilor constatate, în doar 24 de ore poliţiştii argeşeni au aplicat 179 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 65.000 de lei, şi au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 36 de permise de conducere.


Record de vitezomani pe drumurile Argeşului!

Cel mai teribilist s-a dovedit un tânăr de 23 de ani care gonea pe un drum comunal din Bradu cu 119 km la oră. 
Şi la Piteşti poliţiştii au dat peste un „pilot de curse” ocazional, de 21 de ani, aşadar fără prea mare experienţă, care conducea pe bulevardul Republicii cu 118 km/h. Nu a fost singurul, pentru că în aceeaşi zonă i-a scăpat piciorul pe acceleraţie şi unui tânăr de 22 de ani din Olt, prins cu 114 km/h.
De asemenea, pe D.N. 73, pe raza localității Schitu Golești, o maşină condusă de un bărbat de 43 de ani a fost înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 117 km/h, în vreme ce la Stâlpeni a fost oprit un şofer de 34 de ani din Godeni ce gonea cu 110 km/h.
Toţi şoferii vitezomani au fost sancționaţi contravențional conform OUG 195/2002 cu amenzi în valoare de 1.305 lei fiecare și le-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.
Tot în weekend, poliţiştii din cadrul Secției Rurale Albeștii de Argeș au depistat un bărbat de 63 de ani, din localitate, care conducea un A.T.V. pe strada Valea Stupinii, pe raza localității Albeștii de Argeș, fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Au tras la măsea, apoi s-au urcat la volan!

Şi, pentru că a fost duminică, era imposibil să nu pice în plasa poliţiştilor şi câte un şofer abţiguit. Este şi cazul unui şofer de 43 de ani, prins pe strada principală din cartierul Trivale conducând băut un autoturism. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, că aşa e la modă! La fel a procedat şi un alt şofer din Corbi, de 42 de ani, care conducea un autoturism pe D.J. 731, pe raza localității Dîrmănești, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Motiv pentru care ambii şoferi iresponsabili s-au ales cu dosar penal.

 

Foto descriptiv