A mers pentru cazier judiciar la sediul IPJ, deși trebuia să stea în izolare!

Un bărbat, în vârstă de 27 de ani, s-a prezentat ieri la sediul central al IPJ pentru eliberarea unui cazier judiciar. Din verificările polițiștilor s-a descoperit că argeșeanul trebuia să stea în izolare, perioada expirând în doar două zile.

În acest caz a fost înştiinţat Centrul Judeţean de Comandă şi Conducere a Intervenţiei Argeş, iar tânărul a fost amendat cu 1000 de lei. 

”Spaţiul destinat primirii publicului, în care bărbaul a pătruns, a fost închis temporar şi dezinfectat, activitatea fiind reluată fără a se înregistra o perturbare majoră a fluxului de lucru de la ghişeul în cauză.

Facem precizarea că lucrătorii ghişeului nu au avut contact direct cu persoana în cauză, activitatea ghişeului de lucru cu publicul al Serviciului Cazier Judiciar şi Evidenţă Operativă având implementate, încă din data de 12 martie 2020, măsuri preventive pentru un grad sporit de siguranţă sanitară.

Totodată, toate spațiile Inspectoratului de Poliție Județean Argeș sunt dezinfectate zilnic, cu precădere cele cu afluență mare de persoane, în care se efectuează, în mod curent, activități de lucru cu publicul.
Pentru evitarea aglomerării de persoane, recomandăm tuturor cetățenilor ca pentru depunerea actelor să fie utilizate căi de transmitere în mod electronic (e-mail/fax) sau prin poștă.

Pentru informaţii suplimentare privind programul de lucru al ghişeelor, condiţiile de eliberare a documentelor şi activitatea de relaţii cu publicul, puteţi verifica secțiunea dedicată demersului de care aveți nevoie, în mod gratuit, pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.”, susțin reprezentanții IPJ Argeș.