A jefuit ceainăria cu antichităţi de pe Republicii!

La 27 de ani, Popa Constantin Cristian din Berevoieşti s-a aranjat de un mandat de reţinere, după ce poliţiştii piteşteni l-au identificat ieri ca fiind cel care a spart o ceainărie din centrul Piteştiul şi a furat antichităţi valorând aproximativ 1000 de euro. Spargerea s-a dat duminică noaptea, prin forţarea sistemului de închidere, la clădirea aflată în Bdul. Republicii, aproape de ITM.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate (după o noapte de eforturi în care spărgătorul îi tot trimitea pe oamenii legii pe piste false) şi a fost predat părţii vătămate, Alex Sybinschi (proprietarul de la Sybi's Pizza).  
Faţă de tânăr s-a dispus iniţial reţinerea pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind prezentat Parchetului. A primit control judiciar cu interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu, în speţă Berevoieştiul şi va fi trimis în judecată.

⇒ Păgubitul a mulţumit Poliţiei

"Bunurile au fost recuperate in totalitate!
Mulțumesc prietenului meu Marius Alexandru, mulțumesc Secției 1 Poliție, in special domnilor Catani si Lițiu pentru profesionalismul de care au dat dovada, agenților care au intervenit in timp util pentru reținerea făptuitorului!
Mulțumesc anticipat procurorului de caz pentru finalizarea corecta a dosarului, precum si judecătorului care va lua decizia corecta! Nu trebuie avut in vedere prejudiciul si valoarea lui! Trebuie sa ținem cont de fapta! Făptuitorul Cristi are antecedente in spargeri de masini si locuințe! Trebuie sa privim dincolo de faptul ca a spart o usa si a sustras bunuri! Mai mult, a avut tupeu sa revină dupa doua zile sa mai fure câte ceva... Mulțumesc tuturor prietenilor de pe Facebook care au reacționat la postarea mea!" a anunţat pe facebook Alex Sybinschi, cel care fusese păgubit ca urmare a spargerii şi care, pe durata acestor zile, a făcut apel la toţi prietenii pentru recuperarea bunurilor cu valoare sufletească.