Bărbatul care a jefuit 5 piteșteni a fost - AREST pentru 30 de zile

UPDATE:

Un bărbat de 50 de ani din Târgu Jiu a fost arestat pentru 30 de zile, după ce oamenii legii au descoperit că a furat din mai multe locuințe din Pitești. Bărbatul este recidivist, fiind bănuit de mai multe infracțiuni de furt și înșelăciune.

UPDATE

În urma audierilor, barbatul a fost retinut pe baza de ordonanta pentru 24 de ore sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt si inselaciune.

Un bărbat de 50 de ani din Târgu Jiu a fost condus la sediul Secției 3 de Poliție din Pitești, după ce oamenii legii au descoperit că a furat din mai multe locuințe din Pitești. Bărbatul este recidivist, fiind bănuit de mai multe infracțiuni de furt și înșelăciune.

Mai exact, omul pretindea că este instalator și intra în casele oamenilor, spunând că unui vecin i s-a spart o țeavă și că este nevoie să se efectueze verificări și la locuințele lor pentru a rezolva problema. La un moment dat, susținea că sunt probleme și în casele oamenilor păgubiți. După ce victimele aduceau portofelul pentru a-l plăti pentru serviciul oferit, bărbatul spunea că este nevoie și de alte verificări pentru a rămâne astfel mai mult timp în casele respective. Când oamenii nu erau atenți sau ieșeau din camera în care se afla bărbatul, acesta profita și le fura banii din portofel.

Din decembrie până în prezent, omul a acționat în mai multe localități. Cinci dintre fapte s-au petrecut în Pitești. Prejudiciul cauzat în cazul piteștenilor se ridică la aproximativ 6000 de lei.