A intrat cu motocicleta într-un cap de pod! Tânărul se află la ATI în stare foarte gravă!

Update, 12 septembrie: 

Din primele verificări efectuate, un tânăr care conducea o motocicletă pe DJ 703B, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă ușoară la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers intrând într-un cap de pod.

În urma evenimentului, tânărul și pasagera de pe motocicletă, o fată de 17 ani, au fost răniți. (Niciunul nu purta echipament de protecție.)

Băiatul a fost grav rănit, a fost intubat și după ce s-a aflat în primă fază în ambulanta de terapie intensivă mobilă, a ajuns apoi pe masa medicilor chirurgi care au încercat să îl salveze.

Tânărul se află în continuare la terapie intensivă însă pronosticul medicilor nu este unul favorabil.

Fata de 17 ani care este din județul Argeș a fost inițial dusă la Spitalul de Pediatrie din Pitești dar din cauza complicațiilor pe care le-a avut în urma accidentului, aceasta a fost transferată la București .

Verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun.

 

Accident în zona Săpunari din comuna Morărești. Două persoane au fost rănite după ce au intrat cu motocicleta într-un cap de pod.

CITEȘTE ȘI ... Începe școala - directoarea și 8 profesori ai unui liceu din Argeș au plecat în Tenerife


La fața locului intervin pompierii cu un echipaj de terapie intensiva mobila și un echipaj din cadrul serviciului de ambulantă județean.