Găsit de prieteni în mașina care i-a adus moartea! „Nu te vom uita niciodată Dani, numărul 16 pe vecie!”

UPDATE

Tânărul care a murit în accidentul din Merișani, în noaptea de sâmbătă spre duminică, se întorcea de la o petrecere, în momentul în care a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un copac. 

Daniel Botan se afla singur în mașină. Din primele date, accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile meteorologice, asfaltul fiind ud din cauza ploii. Totodată, se pare că tânărul a fost găsit de prietenii săi, care se aflau în urma lui, în alte autoturisme. Aceștia au sunat la 112, la fața locului ajungând ambulanța, pompierii și poliția. Daniel a fost scos dintre fiarele mașinii, fiind în stop cardio respirator. Din păcate, nu a putut fi salvat. 

Tânărul avea 23 de ani și era fotbalist la AS Șoimii Tigveni, iar în paralel se ocupa de facultate, fiind student la Universitatea din Pitești. Familia și prietenii sunt șocați de această tragedie. Pe pagina de socializare a A.S Șoimii Tigveni, a fost postat un mesaj emoționant: „Dumnezeu sa te odihneasca in pace, colegul, prietenul nostru drag! Nu te vom uita niciodata Dani, numărul 16 pe vecie!”

 

Noaptea trecută, un accident mortal a avut loc la Merișani, pe drumul dintre Pitești și Curtea de Argeș. 
Un tânăr de 23 de ani din localitatea Băiculești gonea către Pitești cu viteză, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un pom de pe partea opusă a drumului. 
Un participant la trafic a trecut și a văzut accidentul pe care l-a anunțat la 112. 

CITEȘTE ȘI ... Record de viteză la școala de șoferi

Autoritățile au ajuns acolo, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru tânărul care era deja mort.