(Video) Șofer de 72 de ani a intrat cu mașina în parapet, la ieșire pe A1! O femeie rănită!

Update:

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 72 de ani, din București, care conducea un autoturism pe autostrada A1, din direcția București spre Pitești, la ieșirea de pe autostradă, nu ar fi adaptat viteza în curbă la stânga, intrând în coliziune cu parapetul de protecție.

Din eveniment a rezultat rănirea ușoară a pasagerii dreapta față, femeie de 71 de ani, din București, care a fost transportata la o unitate medicală pentru investigații, fiind rănită ușor.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, fiind întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal.

 

Accident rutier la ieșirea de pe A1, în Bascov. Un șofer a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina în parapet.

CITEȘTE ȘI ... Florin Cîțu: Luni începe etapa a 3-a a vaccinării. 1,5 milioane de români s-au înscris

La fața locului s-au deplasat pompierii pentru asigurarea zonei, descarcerare și prim ajutor calificat. De asemenea, la locul evenimentului rutier au ajuns și polițiștii  Serviciului Rutier Argeș pentru primele măsuri.

CITEȘTE ȘI ... Poliţişti amendaţi după ce au parcat pe două locuri pentru persoanele cu handicap

În mașină se aflau doi oameni. Unul s-a autoevacuat, a doua persoană a fost scoasă de salvatori predată echipajului SMURD, deoarece acuză dureri la coloană.