Bărbatul care a înșelat o femeie prin METODA „ACCIDENTUL” - rămâne în arest!

UPDATE 7 MARTIE

Bărbatul reținut, ieri, pentru înșelăciune a primit mandat de arestare pentru 30 de zile.

Reamintim că omul a reușit să păcălească o femeie din Bogați prin metoda „accidentul”.

UPDATE:

”În seara de 24 februarie, în jurul orei 22:30, un bărbat a solicitat serviciul de taxi pentru a primi un plic important. Comada a părut dubioasă de la bun început. Eu sau unul dintre colegii mei ar fi trebuit să ne ducem la Bogați, într-un sat îndepartat, pentru a prelua un plic. Numărul de pe care s-a făcut solicitarea nu apărea în sistem cu altă comandă.
Era totul dubios si am sa merg acolo. Colegii mei au procedat la fel.

Până la urmă am cerut bărbatului care afăcut comanda numărul femeii și am sunat-o. Era un număr de fix. Mi-a dat adresa, sat Chitești - Bogați, și mi-a zis că lasă becul aprins ca să știu unde locuiește.

 

Astăzi, polițiștii argeșeni au organizat un flagrant, în urma căruia suspectul a fost prins și banii recuperați.

Conform comunicatului:

”La data de 6 martie a.c., poliţiştii Secției 1 Poliție Pitești au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.
Din cercetări polițiștii au stabilit că în cursul zilei de 6 martie a.c. bărbatul ar fi apelat telefonic o femeie de 86 de ani din comuna Bogați căreia i-ar fi relatat că o rudă a acesteia a fost implicată într-un accident rutier și are nevoie de suma de 2500 de lei.
Ulterior, bărbatul ar fi solicitat unui taximetrist să preia suma de bani de la femeie și să o livreze. Polițiștii au organizat o acțiune de prindere în flagrant a celui în cauză.
Bărbatul a fost depistat pe raza localității Valea Ursului. Pentru imobilizarea acestuia a fost folosit armamentul din dotare, fără a fi înregistrate victime omenești.

 

Metoda ”accidentul” face noi victime în Argeș. Deși s-a amintit frecvent de acest tip de înșelăciune, oamenii continuă să cadă în plasă escrocilor.
Ultima victimă a fost o femeie din Bogați. Aceasta dorind să-și ”salveze” o rudă, a ales să plătească o sumă importantă de bani unui bărbat. 

CITEȘTE ȘI ... A leșinat în curtea Colegiului Zinca Golescu!

Din fericire, plicul care trebuia sa ajungă la destinarar a fost dat politistilor, care au demarat o ancheta. Cel care a suspectat că ceva este în neregulă și nu banală cursă a fost un taximetrist, care urma sa ia plic cu bani de la păgubită și să-l ducă destinatarului.


În aceaste momente, un bărbat se află la Sectia 1 Poliție, la audieri.