Două mașini în flăcări la Merișani! Un bărbat a fost transportat la spital!

Update, 9 martie 2021:

Pompierii din cadrul Detașamentului Pitești au intervenit în localitatea Merișani cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și două echipaje de prim ajutor calificat, pentru lichidarea unui incendiu produs la două autoturisme, existând și posibilitatea de propagare la construcțiile din imediata vecinătate. 

Două persoane au fost asistate medical la fața locului, un bărbat cu stare de agitație și o femeie cu atac de panică, ulterior îngrijirilor medicale, femeia a refuzat transportul la spital, iar bărbatul a fost transportat la spital pentru mai multe investigații.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

În această seară, polițiștii piteșteni au fost sesizați printr-un apel la 112 cum că la o locuință din comuna Merișani, o persoană ar fi incendiat un autoturism.

Pe lângă agenții de la Poliția Municipiului Pitești, un agent și un jandarm de la Secția de Poliție Rurală Bascov, la fața locului au intervenit și pompierii cu doua autospeciale de stingere cu apa și spuma.

CITEȘTE ȘI ... Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Craiova. 3 cadre medicale au fracturi după ce au sărit pe

Astfel, un bărbat de 42 de ani,  ce manifesta o stare de agitație, a fost imobilizat și dus la o unitate medicală.

Totodată, pentru luarea măsurilor legale care se impun, în cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.

 

Sursa: ISU Argeș