(video) A furat două mașini într-o seară! Era beat și fără permis

Update 14 octombrie

Bărbatul de 30 de ani, reținut pentru 24 de ore în urma cercetărilor privind furtul în scop de folosință a două autoturisme, conducere cu permisul anulat și refuz de recoltare de probe biologice, a fost prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

Update

A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept, refuz de prelevare de probe biologice și furt în scop de folosință.
După administrarea probatoriului, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeş au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de 14 octombrie, bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Update

Este vorba despre un tânăr de 30 de ani, din Pitești. Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi furat, seara trecută, două autoturisme.
Prima mașină, o Dacie, a fost sustrasă din Pitești. Omul a urcat la volanul autoturismului și a ajuns până în Căteasca. Acolo, a abandonat mașina, ulterior furând alta din Leordeni. Cu cel de-al doilea autoturism, un Fiat, a mers până în Ștefănești, fiind prins de polițiști. Oamenii legii l-au identificat, iar în urma verificărilor, s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere. Mai mult, se afla sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,89 alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul se află și la această oră la audieri.

„Cel în cauză a fost condus la sediul poliţiei pentru cercetări, urmând ca împotriva acestuia să fie luate măsurile legale care se impun”, transmit polițiștii argeșeni.
 


 

Noaptea trecută, un bărbat a furat un autoturism din Pitești. În această dimineață, polițiștii au reușit să îi dea de urmă și l-au prins în orașul Ștefănești.

Omul se află în aceste momente la Sediul Poliției Ștefănești pentru audieri, urmând să fie dus la sediul Inspectoratului de Poliție Argeș.