A furat o mașină, a făcut accident și a fugit! Și-a lăsat de izbeliște prietenul rănit

Un accident rutier a dus la reținerea unui tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Beleți Negrești. Acesta este bănuit de furt calificat, vătămare corporală din culpă, conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere și părăsirea locului producerii accidentului rutier.

CITEȘTE ȘI ... (video) 6 mașini lovite pe A1 - Traficul blocat spre Pitești

Adevărul a ieșit la lumină după ce tânărul a ajuns cu un autoturism în șanț. Oamenii legii au descoperit că ”în noaptea de 30 spre 31 octombrie, cel în cauză, însoțit de alți doi tineri, de 16, respectiv 18 ani, din comuna Priboieni, ar fi sustras un autoturism de pe raza comunei Priboieni, l-ar fi condus fără a deține permis de conducere, iar într-o curbă periculoasă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanțul din partea dreaptă a drumului.”.

La scurt timp după accident, hoțul de 19 ani și-a părăsit amicii, unul dintre ei fiind rănit, și a fugit. În urma evenimentului rutier, pasagerul de 18 ani a ajuns la spital.

Hoțul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive.