Își trimitea soția să se prostitueze! A fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare

UPDATE, 6 noiembrie 2019:

Costea Alin, un argeșean din localitatea Hârtiești, a trimis după gratii după doi ani de procese. Bărbat, acum în vârstă de 44 de ani, a fost acuzat că, în perioada iulie-decembrie 2017, și-a trimis soția să se prostitueze.


Astăzi, magistrații Judecătoriei Pitești au decis încarcerarea inculpatului pentru 2 ani și 6 luni.

”Condamnă inculpatul CAM la pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism, prevăzută de art. 213 alin. 1 C.p. cu aplic. art. 35 alin. 1 c.p. Conform art. 65 C.p. aplică inculpatului pe durata executării pedepsei sus precizate pedeapsa accesorie a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a, b, n C.p., respectiv: dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, dreptul de a comunica cu persoana vătămată CDE sau cu membri de familie ai acesteia sau de a se apropia de aceste persoane. Interzice inculpatului pe o perioadă de 3 ani cu titlu de pedeapsă complementară, exercitarea drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a, b , n C.p., respectiv: dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, dreptul de a comunica cu persoana vătămată CDE sau cu membri de familie ai acesteia sau de a se apropia de aceste persoane. 

 În baza art. 399 alin. 1 c.p.p. rap. art. 215 c.p.p. menţine măsura preventivă a controlului judiciar şi obligatiile stabilite prin Ordonanta din data de 21.12.2017 a Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti, respectiv -a) să se prezinte la organul judiciar în faţa căruia se află cauza ori de cate ori este chemat. b)    să informeze de îndată organul judiciar in fata căruia se afla cauza cu privire la schimbarea locuinţei c)    să se prezinte la IPJ Arges, organ de politie desemnat cu supravegherea sa de către organul judiciar care a dispus măsura conform programului de supraveghere întocmit de organul de politie sau ori de cate ori este chemat. e) sa nu se deplaseze pe str Depozitelor din mun. Pitesti, jud Arges f) să nu se deplaseze la imobilul nr. 205 din com. Hîtiesti, sat Hîrtiesti, jud Arges g)    să nu se apropie de persoana vătămată Costea Denisa-Elena şi să nu comunice cu aceasta direct sau indirect pe nicio cale;”, este decizia judecătorilor.

 

Un bărbat din comuna Hârtiești a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Piteşti, fiind acuzat că își trimitea soția să se prostitueze.

CITEȘTE ȘI ... (video) UPDATE! Accident grav pe A1- cetățean turc rănit!

Din cercetările efectuate de oamenii legii a reieșit următoarele:
”în perioada iulie-decembrie 2017, C.A.M., de 42 de ani din comuna Hîrtiești, județul Argeș, ar fi înlesnit practicarea prostituției de către soția acestuia, de 28 de ani din Hîrtiești, cu scopul de a obține foloase patrimoniale.”

Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și luare a unei măsuri preventive.