A fost lansată o pagină de Facebook destinată angajărilor de la stat

Potrivit Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP), a fost lansată o pagină de facebook destinată angajărilor în instituţiile publice, scopul acestei pagini fiind acela de a fi un canal media prin intermediul căruia vor fi postate locurile de muncă disponibile la nivel naţional. Prin urmare, pagina va face legătura cu secţiunea dedicată concursurilor de pe site-ul ANFP.

CITEȘTE ȘI ... AZI! Temperaturile trec de cele normale pentru această perioadă

Astfel, prin intermediul paginii de facebook „Concursuri instituţii publice ANFP”,  informaţiile vor fi actualizate zilnic, fiind promovate toate concursurile pentru ocuparea funcţiilor publice organizate de către instituţiile şi autorităţile publice atât locale cât şi centrale. Într-un comunicat al preşedintelui ANFP, Liviu Mălureanu, acesta afirmă că se doreşte transparenţa maximă privind concursurile, iar informaţiile oferite în premieră prin intermediul noului canal de comunicare vor cuprinde pe lângă datele generale privind procedura de organizare, şi date despre bibliografie şi tematică, ce se regăseau în trecut exclusiv pe pagina instituţiei care organiza concursul.

Scopul paginii este acela ca informaţia să fie cât mai vizibilă unui număr cât mai mare de persoane, acest lucru ducând la atragerea de oameni competenţi în administraţie. 
 

Preluat: saptamanalul ancheta