A fost inaugurată „Galeria Inspectorilor Șefi” la IPJ Argeș

Vineri, 22 martie, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean s-a desfășurat un eveniment cu o mare însemnătate, având loc inaugurarea ,,Galeriei Inspectorilor Șefi” - cei care, după 1989, au condus Inspectoratul către instituția de aplicare a legii care este astăzi.

Printre invitați s-au aflat Grl.lt.(r) Nicolae Berechet, domnul Grl.lt.(r) Dan Valentin Fătuloiu, domnul Grl.brg.(r) Ion Stoica, domnul col. (r) Marian Orjanu, domnul Grl.brg.(r) Ion Mirescu, care alături de domnul comisar de poliție Bogdan Berechet și de actuala echipă managerială a Inspectoratului și de prefectul județului Argeș au participat la festivitatea de inaugurare a galeriei realizate de colega noastră, Diana Nicolae, din cadrul Secției 2 Poliție Pitești.

Toți inspectorii șefi au primit originalele lucrărilor realizate, iar Diana a fost recompensată de conducerea IPJ Argeș pentru efortul depus și pentru talentul de care a dat dovadă, primind o plachetă de onoare.

La finalul vizitei, invitații au putut să admire o expoziție vernisată în holul public al IPJ Argeș care ilustrează aspecte din activitatea polițienească din trecut și din prezent.

De asemenea invitații au putut să citească un scurt istoric al instituției pe care au coordonat-o, material realizat cu sprijinul documentar al directorului Muzeului Județean Argeș.

Totodată, invitaților le-a fost prezentată o motocicletă care a intrat în dotarea Serviciului Rutier Argeș, autospecială care va scurta intervenția primului polițist la accidentele produse pe drumurile naționale, soldate cu blocarea traficului.