A fost desemnată “Cea mai frumoasă și cea mai curată asociaţie de proprietari din Municipiul Piteşti”

Primăria Municipiului Piteşti a organizat, în perioada 02.04.2018 – 18.05.2018, concursul “Cea mai frumoasă și cea mai curată asociaţie de proprietari din Municipiul Piteşti”, Ediția a VIII-a, concurs la care s-au înscris 34 asociații de proprietari.
Festivitatea de premiere a asociațiilor de proprietari câştigătoare va avea loc în cadrul manifestărilor prilejuite de Zilele Municipiului Piteşti, în data de 24.05.2018, ora 10 00 , în Sala Mare a primărie. Premierea asociațiilor de proprietari se realizează din fondurile Primăriei municipiului Pitești prevăzute în bugetul local pe anul 2018.
În urma verificărilor și a punctajelor obținute, comisia desemnată prin Dispoziția Primarului Municipiului Pitești nr.597/2018 a hotărât ca premiul în valoare de 3.000 lei pentru ,,Cea mai frumoasă și cea mai curată asociație de proprietari din Municipiul Pitești’’ să se acorde Asociației de proprietari ,,N. Cernescu’’, bl.MHR1, zona Nord și Eremia Grigorescu.

În tabelul din galeria foto, puteți vedea asociațiile de proprietari care au fost stabilite câștigătoare ale concursului, conform punctajului obținut.