Iani Popa campanie grea

Iani Popa, copreşedinte PNL Argeş şi propunerea acestui partid pentru preşedinţia Consiliului Judeţean a transmis cu scurt timp în urmă un mesaj de final de campanie menit să determine electoratul să îşi îndrepte votul de duminică spre lista PNL şi propunerile acestui partid in localităţile judeţului. Liderul liberal vorbeşte despre sentimentul de neîncredere al cetăţenilor, despre lipsa de răspundere a clasei politice şi cere oamenilor să înţeleagă nevoia implicării prin participarea la vot. Iata mesajul candidatului PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean:


"Am ajuns la finalul unei campanii electorale, timp în care valorile, tradițiile și bunul-simț sunt reguli de bază pentru conduita în politica românească.
Aceasta a fost, poate, cea mai grea campanie electorală, din toată cariera mea de om politic, deoarece am simțit că, indiferent cât de mult aș vorbi despre realizări și despre proiecte, unii dintre dumneavoastră și-au pierdut încrederea în noi, politicienii.
Partidul Național Liberal a înțeles demult mesajul transmis de societatea civilă. A înțeles că în politică trebuie să ai conduită, prestanță, profesionalism și, nu în ultimul rând, bun-simț. PNL a adus în fața argeșenilor oameni corecți, fără dosare penale, a adus persoane care au proiecte reale pentru localitățile unde candidează. Liberalii au promovat oameni dintre dumneavoastră, cei care ați dorit să vă implicați. Acest lucru îl consider un prim pas spre un alt nivel de a face politică.
Știu care sunt nemulțumirile față de partide și politică. Aveți dreptate! Există printre politicienii de astăzi corupți, traseiști, leneși, nepricepuți, așa cum există în orice altă categorie socio-profesională. Acum, aveți ocazia să-i trageți la răspundere pe cei care v-au dezamagit și pe care nu îi mai considerați demni de votul dumneavoastră.
În România, mult mai mulți decât cei corupți, există politicieni corecți care lucrează numai pentru binele și în slujba oamenilor. Unii inițiază legi, alții guvernează, unii coordonează consilii județene și foarte mulți conduc localități. Ei știu de ce aveți nevoie, sunt conștienți de ce trebuie să facă pentru țară și pentru apărarea democrației. Eu, unul, așa îmi desfășor activitatea!
Vă cer să vă implicați! Împreună putem clădi o societate normală, în care cetățenii să-și recapete încrederea, în primul rând, în instituțiile fundamentale ale statului de drept, cum ar fi Parlamentul, Guvernul și în partidele politice. Toate aceste instituții sunt motoarele democrației.
Veniți la vot pe 5 iunie, opțiunea dumneavoastră contează! Alegeți pe cine considerați potrivit, partid sau candidat, deoarece numai în acest fel se va schimba clasa politică din România. Cu toții ne dorim să ne îndreptăm în aceeași direcție pe care toți românii și-o doresc!
Cu respect,
Senator Ion POPA, președintele PNL Argeș"