A fost adoptată rezoluția TNL „Născut Liber’’

Sâmbătă, 70 de reprezentanți ai organizațiilor locale ale TNL Argeș au participat la conferință unde a fost dezbătută și adoptată Rezoluția TNL „Născut Liber’’. Ulterior, de la ora 19:00, a avut loc Gala de Excelentă a TNL „Ion I.C. Brătianu” în cadrul căreia au fost premiați cei mai activi tineri liberali din județul Argeș pentru implicare și devotament în cadrul Partidului Național Liberal. 

Președintele TNL Argeș, George Hristescu, a declarat: „Entuziasmul tinerilor privind rezoluția mă mulțumește și îmi dovedește încă odată că tinerii vor schimbare. Sper ca această rezoluție să fie însușită de membrii Partidului Național Liberal, întrucât, până la urmă, cu toții ne dorim un partid puternic. Sunt mai mult ca sigur că familia Brătienilor ar fi admirat și susținut curajul nostru de a ne exprima liber, ținând cont că unul dintre principiile Partidului Național Liberal este libertatea de exprimare”.Rezoluția TNL „Născut Liber’’


Tineretul Național Liberal este dator să se implice activ în viața partidului prin raportare directă la principiile liberale și la idealurile înaintașilor noștri. Tineretul Național Liberal este vocea unei generații, o generație care s-a săturat de politicienii de profesie, de cei care fac politică de 30 de ani, fără nicio realizare, o generație care s-a săturat de politicienii al căror singur interes este doar un venit în plus. Astfel, noi, tinerii liberali, ne dorim și susținem următoarele:


- Ducem greul în toate campaniile electorale, deci nu suntem simplii lipitori de afișe!

- Reprezentăm o treime din totalul membrilor PNL, deci nu suntem masă de manevră!

- Noi avem tineri valoroși, bine pregătiți, elitele de seamă ale acestei țări, cei care pot să construiască viitorul unei națiuni pentru că doar ei știu cum arată acesta, dar care, din nefericire, nu sunt promovați pentru că nu îndeplinesc condiția de obediență!

- Noi vrem să fim respectați și ascultați, chiar și atunci când punctele noastre de vedere nu sunt pe placul tuturor!

- Ne-am săturat să ne complacem în situația în care meritocrația este călcată în picioare! Vrem cariere politice bazate pe competență, efort și rezultate.

- Ne-am săturat de demagogie, oportunism, nepotism și populism în politică!

 

Noi, Tineretul Național Liberal, suntem o parte din clasa politică de mâine – și, din această poziție, ne asumăm în viața de zi cu zi a acestui partid și acestei țări următoarele:
- Vrem să motivăm tinerii să se implice, nu vrem să fim o nouă generație de sacrificiu!
- Ne angajăm să nu facem mâine ceea ce azi ne deranjează!
- Vrem să facem reformă morală într-o țară în care se practică pervertirea modelelor!
- Ne angajăm să urmărim interesul general și nu personal!
- Vrem ca delictul de opinie să fie radiat din viața partidului, iar libertatea de exprimare să fie respectată oricând și oricum, chiar și atunci când deranjează!
- Vrem ca Statutul și Regulamentele să fie literă de lege, iar PNL să realizeze că greșelile pe care le-a făcut în ultima perioadă se datorează abaterii de la reguli și principii!
- Vrem LIDERI, NU ȘEFI! În timp ce liderul consultă, șeful conduce prin teamă. Liderul folosește puterea exemplului, iar șeful conduce prin ordine. Un lider adevărat își asumă și urmărește interesul comun, pe când șeful caută vinovați și urmărește doar interesul personal!
- Vrem lideri obiectivi care să nu fie măcinați de ideile trecutului politic și să nu îl retrăiască în prezent! Partidul Național Liberal are neapărată nevoie de lideri care să unească, nu să dezbine!
- Vrem ca primarii și aleșii locali să fie susținuți în lupta contra abuzurilor administrației centrale, în demersurile de obținere a finanțărilor pentru proiecte de investiții locale și a propunerilor legislative susținute de aceștia.