Bărbatul care a golit un magazin din Curtea de Argeș- în arest!

Update 12 iulie

Oamenii legii au decis ca bărbatul care a golit un magazin de telefonie mobilă, din Curtea de Argeș, să rămână în arest pentru 30 de zile.

Reamintim că omul ar fi spart magazinul în noaptea de 23 spre 24 iunie și ar fi furat bunuri în valoare de aproximativ 20000 de lei. Este vorba despre 17 telefoane și o tabletă.

 

Polițiștii din Curtea de Argeș au efectuat 3 percheziții într-un dosar privind savârșirea infracțiunii de furt calificat. Descinderile au avut loc în județul Constanța, dintre care două pe raza municipiului și una în localitatea Agigea.

CITEȘTE ȘI ... Beat la volan - fără carnet timp de un an de zile!


Căutat este un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Bacău, care ar fi sustras bunuri dintr-un magazin de telefonie mobilă din Curtea de Arges, la sfarsitul lunii iulie. Prejudiciul se ridică la suma de 20.000 de lei.

”Bărbatul în cauză, de 38 de ani, din Onești, județul Bacău, este bănuit că ar fi pătruns prin efracție într-un magazin de pe raza municipiului Curtea de Argeș, în noaptea de 23 spre 24 iunie a.c., de unde ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 20.000 de lei.

Bărbatul va fi condus la sediul poliţiei, urmând ca după administrarea probatoriului să fie dispuse măsuri legale.”, se specifică în comunicatul de presă transmis de oamenii legii.